Grond ontsmetten door loonbedrijf Thijssen

Vandaag, op m’n vrije dag van school, ben ik onder andere bij het ontsmetten door loonbedrijf Thijssen geweest in Hoornsterzwaag.

De Valtra T191 Advanced, uitgerust met GPS/RTK van het merkt Trimble, in combinatie met de Imants Frontunit en de Imants spitmachine.

Frontunit waarop een 1000 liter vat geïnstalleerd kan worden. De unit bevat grondscharen die elkaar overlappen. Elke schaar is afzonderlijk aan of uit te zetten waardoor bijvoorbeeld ook een halve baan ontsmet kan worden. De Frontunit heeft een T-jet spuitcomputer waardoor er nauwkeurig de aantal gespoten liters en oppervlakte kunnen worden bijgehouden. De spuitcomputer is aangesloten op het GPS syteem.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lOKYwXgPOwg&feature=player_embedded#!]

Loonbedrijf Thijssen Oudehorne

E-mail: loonbedrijfthijssen@yahoo.com

Tel: 06-51920310

Internet: www.loonbedrijfthijssen.nl

©Ronald Kluitenberg – Contact: fotosvantractoren@hotmail.com

  • geweldig mooie combi om te zien ik hem ook aan het werk gezien

  • jaja mike je timmert daar in het hoge noorden flink aan de weg. zo wordt je nog landelijk bekent ook nog. maar ja het is een mooi span. grt

  • thijssen zal de boel wel voor elkaar hebben, maar ik vind de kwaliteit van het werk niet super, het is niet mooi glad van boven, door die ruige scheuren verdwijnt het gas weer snel, hierdoor een slecht resultaat

  • Altijd jammer dat mensen die comentaar geven altijd hun naam er niet bij zetten.