Loonbedrijf Vos Ruinerwold in de eerste mais van 2016

49-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-maisDoor de zomerse weersomstandigheden is de mais hard aan het afrijpen. Op enkele plaatsen in Nederland is de eerste mais dan ook al gehakseld. Ook hier in het noorden is de kop eraf!

Loonbedrijf Vos Ruinerwold BV

Onder zomerse omstandigheden hakselde loonbedrijf Vos BV uit Ruinerwold gisterochtend de eerste 7 hectare mais voor dit jaar. Dit werd gedaan bij melkveebedrijf Nieuwenhuijs in Uffelte. De mais werd gehakseld omdat er nog gras ingezaaid moet worden, en er nog tot 15 september mest op bouwland mag worden uitgereden. Ondanks dat het vrij vroeg is voor de maisoogst, was de mais rijp en kwam er een goed gewas aan de bult.

New Holland FR9050

De mais werd gehakseld met de New Holland FR9050 hakselaar. Daarbij reden een Fendt 818 en een Fendt 718 Vario met Veenhuis silagewagens. Op de bult zien we de Volvo L70F.

Een reportage van de maisoogst bij u? Voor de aankomende maisoogst houden wij ons ten alle tijde aanbevolen voor het maken van reportages. Tips kunnen gemaild worden naar: info@landbouwpowers.nl of vul het contactformulier op de Contact pagina in.

60-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 59-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 58-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 57-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 56-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 55-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 53-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 52-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 51-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 50-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 49-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 48-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 47-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 46-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 45-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 44-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 43-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 42-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 36-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 37-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 39-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 40-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 41-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 35-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 34-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 33-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 32-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 31-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 24-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 23-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 22-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 16-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 17-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 18-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 19-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 20-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 21-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 3-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 2-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 8-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 4-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 6-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 7-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 5-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 11-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 12-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais 14-vos-met-fendt-en-veenhuis-in-de-mais