Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone

19Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe KroneAfgelopen week namen we op een prachtige avond een kijkje bij het inkuilen van de eerste snee bij Mts. Van Weperen in Oosterwolde.

Nieuwe Krone ZX 470 GL

Mts. Van Weperen heeft voor dit seizoen geinvesteerd in een nieuwe drie-assige Krone ZX 470 GL opraapwagen. Afgelopen week kon de nieuwe Krone al vol aan de bak bij Van Weperen om de eerste snee in te kuilen. Deze Krone ZX 470 GL heeft een Easy Flow pick-up met een werkbreedte van zo’n 2,10¬†meter, de wagen beschikt over 48 messen. Nieuw bij deze serie van Krone is de beweegbare voorwand, deze voorwand zorgt voor een grotere inhoud en versnelt het lossen van de lading. Voor de wagen zien we de New Holland T7.250.

Naast de opraapwagen zien we ook enkele foto’s van het harken, dit wordt gedaan door Van Weperen senior met de New Holland TS90 en een nieuwe Krone Swadro 1400 hark. Op de bult staat de New Holland T7.250 met Bos kuilverdeler.

Nieuwe Krone’s zijn geleverd door Broekens & Bromach.

Met speciale dank aan melkveebedrijf Mts. Van Weperen.

1Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 2Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 3Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 4Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 5Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 6Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 7Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 8Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 9Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 10Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 11Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 12Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 13Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 14Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 15Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone  18Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 19Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 20Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 21Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 22Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 23Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 24Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 25Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 26Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 27Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 28Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 29Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 30Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 31Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 32Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 33Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 34Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 35Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 36Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 37Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 38Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 39Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone 40Mts. Van Weperen aan het gras inkuilen met de nieuwe Krone