De nieuwe SmartTouch armleuning van Valtra

De nieuwe SmartTouch armleuning van Valtra wordt op dit moment gepresenteerd aan het publiek, zoals we vandaag ook zagen toen we een workshop bijwoonden georganiseerd door de Mechan Groep en Van der Vegt Mechanisatie in Scherpenzeel.

Valtra SmartTouch

Tijdens de workshop kregen we een beeld waar het merk Valtra voor staat en kregen we uitgebreide uitleg over alle functies die de nieuwe SmartTouch armleuning te bieden heeft. Alle functies makkelijk en overzichtelijk te bedienen op het grote touch screen die tevens ook een monitor functie bevat. Trekkers die zijn uitgevoerd met gps kunnen ook met deze monitor werken en is uitbreidbaar met nog een monitor voor nog functioneler werken.

De nieuwe SmartTouch armleuning is verkrijgbaar op de N, T en S serie trekkers van Valtra.

Logische opstartinstellingen met swipegebaren. Alle instellingen worden automatisch in het geheugen opgeslagen.

Nieuwe multifunctionele hendel

Nieuwe multifunctionele hendel: ook met twee lineaire hendels voor de hydraulische besturing. Vooruit-/ achteruithendel op drivehendel. Drie programmeerbare geheugenknoppen voor elke tractoractiviteit of -activiteiten (U-piloot). Bijvoorbeeld M1 om de cruise-rijsnelheid te verhogen en M2 om deze te verminderen.

Ergonomisch geplaatste hydraulische joystick bevat nu ook een 3e knop voor hydrauliek.

Knop en zone voor achterhefinrichting

Drie programmeerbare geheugenknoppen voor elke tractorbediening of -activiteiten (U-piloot). Bijvoorbeeld M1 om de cruise-rijsnelheid te verhogen en M2 om deze te verminderen. Knoppen: Holle en bolle vorm zodat u de meest gebruikte knoppen gemakkelijk en snel kunt vinden. Achterhefinrichting: De gebruikersvriendelijke limietregelaar zorgt voor zelfs de kleinste aanpassingen van de achterhefinrichting.

Alles onder controle

Intuïtieve manier om instellingen op te starten met grote besturingsknoppen en eenvoudig te begrijpen functies. Met elke knop kunt u de hydraulische werking besturen, waaronder hydraulische kleppen (voor en achter), koppelingen (voor en achter) of de voorlader.

Ontworpen in Finland: Functionele structuur van de armleuning biedt een stevige grip op ruw terrein. Vanwege de logische lay-out gemakkelijke toegang tot alle functies, met een armleuning die goede ondersteuning voor de hand biedt en de spanning en stress vermindert. De plaatsing van de aftakasschakelaars minimaliseert onbedoeld gebruik.

Met een mooie opkomst en een uitgebreide proefrit kunnen we terug kijken op een boeiende workshop bij van der Vegt mechanisatie in Scherpenzeel. We bedanken de Mechan Groep voor de workshop en van der Vegt mechanisatie voor hun gastvrijheid.

De nieuwe Valtra SmartTouch armleuning een nieuwe standaard in de optimale bediening van uw trekker.

Bron: Valtra