Open dagen bij servicebedrijf Bart Meester in Tjalleberd

Gister namen we een kijkje bij de show dagen van Servicebedrijf Bart meester in Tjalleberd die de deuren opende voor het publiek om een kijkje te nemen in hun bedrijf.

Zetor en Valtra

Servicebedrijf Bart meester is eind 2003 opgericht en de eerste reparaties werden uitgevoerd in een schuur naast de boerderij. In 2006 werd het achterste deel van de boerderij geheel vernieuwd en kwam er ruimte voor een grote werkplaats, een magazijn, een kantine en kantoorruimte. Het bedrijf is allround in het uitvoeren van reparaties, Bart is sinds eind jaren tachtig werkzaam als monteur en volgt regelmatig cursussen m.b.t. innovaties van diverse landbouwwerktuigen en tractoren.

Het bedrijf levert landbouwmachines voor veehouderij- en akkerbouwbedrijven van diverse merken o.a. Fella, Trioliet, Zetor en Kongskilde,  en is subdealer van Valtra. Deze merken kunnen bij Servicebedrijf Bart Meester worden aangeschaft. Tijdens de show staan buiten de occasions trekkers en machine’s opgesteld, binnen staan nog vele nieuwe trekkers en machine’s zoals Valtra en Zetor trekkers. Ook zien we de merken Fella en Schuitemaker voorbij komen.

Vandaag kunt u de show nog bezoeken bij Service Bart Meester in Tjalleberd.