Gras maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos

40Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos

Op dit moment is het wachten op mooi en stabiel weer om te maaien. In deze reportage gaan we terug naar het maaien van de eerste snee door loonbedrijf Ronald Bos.

Nieuwe Krone maaiers

Loonbedrijf Ronald Bos investeerde voor dit seizoen in een set nieuwe Krone maaiers. Het betreft een Krone B 1000 CV en een F 360 CV met een maaibreedte van 10 meter. De kneuzers van de maaiers zijn uitgerust met stelen haakvormige klepels die ervoor zorgen dat het gras goed gekneusd wordt. De maaiers zijn geleverd door Broekens BV.

Gras wordt meteen op wiers gelegd

In de reportage wordt een perceel nieuw grasland gemaaid en gelijk op de wiers gelegd. De Krone maaiers hebben namelijk transportbanden die het gewas gelijk op een wiers kunnen leggen. Ook ideaal om bijvoorbeeld slootkanten vrij te maaien. Tussen de maaiers zien we de Fendt 936 van loonbedrijf Ronald Bos.

1Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos  4Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos  6Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 7Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos10Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos12Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 13Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 14Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 15Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 16Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 17Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 19Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos  21Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos  24Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos  26Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos  28Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 29Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 30Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 31Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 32Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 33Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos    37Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 38Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 39Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 40Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 41Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos 42Maaien met de nieuwe Krone maaiers van loonbedrijf Ronald Bos