Kleine pakjes persen en wikkelen met M. de Vries

33 de vries hooi persen international

M. de Vries uit Oudehorne persde en wikkelde op 26 mei pakjes voor de handel in Ter idzard.

International trekker`s

Er werd geperst met een International 745XL met daarachter één van de weinige Massey Ferguson 1840 persen. Een groot verschil met de meeste hooipersen is dat deze recht over de wiers heen gaat waardoor het gewas rechtstreeks de perskamer in gaat en niet eerst een hoek om moet.

Voor het wikkelen gebruikt De Vries een Case International 845XL met een InAgra vewi 110. Deze wikkelaar heeft een capaciteit van 90 tot 120 pakjes per uur, dit verschilt per gewas, wikkelfolie en het weer. Achterop de wikkelaar zit een verzamelaar die de pakjes per twee of drie neerlegt, zo zijn ze ook op te pakken met een grote pakkenklem.

13 de vries hooi persen international 14 de vries hooi persen international 1 de vries hooi persen international 2 de vries hooi persen international   6 de vries hooi persen international 8 de vries hooi persen international 9 de vries hooi persen international 12 de vries hooi persen international 16 de vries hooi persen international 17 de vries hooi persen international  19 de vries hooi persen international 27 de vries hooi persen international 23 de vries hooi persen international 24 de vries hooi persen international 25 de vries hooi persen international 35 de vries hooi persen international 30 de vries hooi persen international 31 de vries hooi persen international 32 de vries hooi persen international42 de vries hooi persen international 34 de vries hooi persen international 29 de vries hooi persen international 36 de vries hooi persen international 37 de vries hooi persen international 38 de vries hooi persen international 39 de vries hooi persen international 40 de vries hooi persen international 41 de vries hooi persen international  43 de vries hooi persen international 44 de vries hooi persen international