Krone RX 400 GL opraapwagens voor loonbedrijf Huismans

Gisteren namen we even een kijkje bij melkveebedrijf Uittenbogaard waar loonbedrijf Huismans aan het werk was met de nieuwe Krone RX 400 GL wagens.

Krone en Volvo shovel

Loonbedrijf Huismans investeerde onlangs in twee nieuwe Krone RX 400 GL opraapwagens om de steeds groeiende pieken in de grasoogst op te kunnen vangen. De wagens hebben 40 m³ inhoud en een hydraulische voorwand. Deze beweegbare voorwand zorgt voor meer laadvolume, loshulp en is ideaal bij het laden onder de hakselpijp. Verder hebben deze wagens: Snijinrichting met 46 messen (individueel beveiligd), zijdelings uitzwenkbare messenbak, geknikte bodem voor korte perskanaal, hydraulisch geveerde dissel, laadautomaat en grote 800/45R26.5 banden. 

Ook kan er toevoegmiddelen worden toedient doormiddel van de Pioneer installatie voorop de wagens. Voor de twee Krone wagens vinden we een tweetal Massey Ferguson trekkers een 6485 en 6499 die de wagens goed de baas kunnen. Op de kuil zien we een nieuwe Volvo L70H shovel, ook de O en K shovel van Uittenbogaard rijdt mee op de kuil.

De Krone opraapwagens zijn geleverd door Van der Vegt mechanisatie en constructie BV, wij wensen loonbedrijf Huismans veel werkplezier met deze mooie machine’s.