Mechanisatie en constructiebedrijf Van der Vegt BV

bord_vdvegt_los-page1

We hebben er weer een nieuwe sponsor bij waar we erg trots op zijn, het is het eerste mechanisatie en constructiebedrijf die we mogen verwelkomen als sponsor. Het gaat om Van der Vegt BV met vestigingen in Scherpenzeel en Sonnega. Van hieruit worden verschillende grote merken verkocht zoals o.a Valtra, Kuhn en Krone. Een paar maanden terug zagen we al een Valtra T194 van het bedrijf op onze site voorbij komen die bij verschillende bedrijven demo heeft gedraaid. Voor meer informatie en occasions bezoek ook eens hun mooie nieuwe website. Klik hier

098

Van der Vegt BV bestaat sinds 1950 en heeft vestigingen in Scherpenzeel en Sonnega (Fr). Begonnen als hoefsmid en wagenmakerij is het uitgegroeid tot een middelgroot landbouwmechanisatie- en constructiebedrijf met vakkundige en gemotiveerde medewerkers. In 1982 werd het dealerschap van Valtra tractoren verworven die met veel succes worden verkocht. Het bedrijf beschikt over ruime, professionele ingerichte werkplaatsen waar u perfect terecht kunt voor onderhoud, reparatie en keuring van uw machinepark.
De constructie-afdeling van het bedrijf omvat de fabricage van diverse staalconstructies voor de woningbouw, schuren en stallenbouw. Verder heeft het bedrijf zich toegelegd op het fabriceren van producten voor de weg- en waterbouw.

Kortom Fa. van der Vegt heeft de nodige kennis, vakmanschap en ervaring in huis om iedereen perfect van dienst te zijn.

056