Nieuwe Roelama 18m3 tank afgeleverd

Mechanisatiebedrijf Fa. van der Vegt levert nieuwe Roelama 18 kuubs tank af.

Deze tank is speciaal naar wens gebouwd en er is gekozen voor een laag zwaartepunt. De tank is voorzien van 3 assen met 710/65R26 banden waarvan de voorste en de achterste gedwongen gestuurd zijn. Hierdoor komt de tank nagenoeg niet binnendoor en is dus zo goed als spoorvolgend. Achter de tank hangt een Roelama 7.20 bemester met een verticale verdeler met een excentrisch mes.

Verder nemen we in deze fotoserie een kijkje op het bedrijf.

Sinds de sluiting van vestiging Sonnega, wat een wel overwogen keus is geweest om alle werkzaamheden te concentreren in Scherpenzeel, is het bedrijf in staat om de klanten nog betere service te verlenen. Men kan nu makkelijk schakelen tussen de verschillende afdelingen wat enorm efficiënt werkt.

Ook in de constructie afdeling zien we dat volop gewerkt wordt aan verschillende projecten zoals ook de monteur op locatie met eigen bus steeds belangrijker wordt om de klanten mobiel te houden en snel van service te kunnen voorzien.

Bent u ook op zoek naar een trekker of machine kijk dan zeker es op de website van Fa. van der Vegt BV in Scherpenzeel, ze zijn u graag van dienst.