Nieuwe sponsor: IJntema Schadetechniek BV uit Heerenveen

NaamloosMet trots presenteren wij een nieuwe sponsor op Landbouwpowers.nl. Het betreft IJntema Schadetechniek BV uit Heerenveen. Voor het richten van een chassis, herstel van cabineschade, bedrijfswagenschade, renovatie, uitdeuken of spuiten bent u bij IJntema Schadetechniek aan het juiste adres. Lees verder voor meer informatie over IJntema Schadetechniek.

IJntema

 

Schadetechniek IJntema

IJntema Carrosserie is decennia lang een bekende naam in de carrosseriewereld. Het in Heerenveen gevestigde bedrijf bouwt al sinds 1877 op maat gemaakte carrosserieën.

Reparatie van carrosseriedelen (laadbakken) was altijd al onderdeel van de activiteiten van IJntema, maar in 2013 werd de carrosserie-schade-afdeling binnen het bedrijf uitgebreid.

IJntema Schadetechniek is een goed geoutilleerde afdeling die zich geheel richt op schadeherstel van vrachtwagens, bedrijfswagens en landbouwvoertuigen. U kunt er terecht voor bijvoorbeeld het richten van een chassis, het herstel van cabineschade en bedrijfswagenschade, het uitdeuken of spuiten.

Carrosserieschade

Het herstellen van schade aan carrosseriedelen is al jarenlang een belangrijke service van IJntema Carrosserie. Tegenwoordig is die service ook ondergebracht in IJntema schadetechniek. Is de verzekering betrokken bij uw schade, dan wordt er ook nog geholpen bij de afhandeling van dat traject.

 

Landbouwvoertuigen

Ook bij schade aan uw landbouwvoertuig zorgt IJntema voor een snel en vakkundig herstel. Uiteraard kunt u er ook met uw aanhangers of landbouw-wagens terecht.

Richtbank 

IJntema Schadetechniek beschikt over een nieuwe richtbank voor zware voertuigen (tot maximaal 16 meter), waarmee chassis gericht kunnen worden. Ook voor getordeerde of kromme chassis en het richtwerk aan cabines en laadbakken is alle apparatuur en kennis aanwezig. Bij het richten worden de materialen verhit met behulp van een inductieapparaat. Hierdoor wordt de samenstelling van de materialen niet aangetast.

Renovatie

IJntema Schadetechniek kan ook zorgen voor een volledige renovatie van uw voertuigen. Daarmee verlengt u de levensduur en verbetert u het gebruiksplezier. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schade-afhandeling bij ongevallen

Is een van uw wagens betrokken geweest bij een ongeval? Door snel te handelen kan uw voertuig zo snel mogelijk weer ingezet worden. IJntema Schadetechniek verzorgt voor u het gehele schadeafhandelingstraject.

IJntema Schadetechniek stelt zo nodig geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte voor u op. Een eventuele schadecalculatie wordt door IJntema afgestemd met de betrokken verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon of schade-expert. Zodat u na het ongeval daarover in elk geval geen zorgen heeft.

Kwaliteit

IJntema Schadetechniek beschikt over een team van hooggekwalificeerde medewerkers, de modernste richtapparatuur en schadeherstel -middelen. Zo bent u gegarandeerd van uitstekend schadeherstel van uw voertuig.

Voor meer informatie kijkt u eens op de website van IJntema Schadetechniek: www.schadetechniekijntema.nl

Ook benieuwd naar sponsoring/adverteren op Landbouwpowers.nl? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op: landbouwpowers@live.nl