Nieuwe sponsor stelt zich voor: Limburg Beplating BV uit Oldelamer

cover lb

Limburg Beplating B.V.

De dak- & gevelspecialist uit het Noorden!

Actie: Als u voor 1 juni 2016 een opdrachtovereenkomst tekent bij Limburg Beplating krijgt u hierbij een gratis asbestinventarisatierapport (deze bent u verplicht wanneer u asbest wilt verwijderen)!

Limburg Beplating uit Oldelamer is een jong bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en montage van dak- en gevelbeplating. Door jarenlange ervaring in de bouwwereld is er bij Limburg Beplating veel kennis en kunde in huis. Het bedrijf kent de aandachtspunten in onder andere de utiliteitsbouw en de agrarische bouw. Iedereen kan daarom rekenen op advies op maat, een goede service, één aanspreekpunt en een snelle en betrouwbare levering.

Limburg Beplating levert dak- en gevelbeplating voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Ontzorgen, een gedegen voortraject en efficiënt werken zijn drie belangrijke pijlers van het bedrijf. Op deze manier kunnen alle projecten kwalitatief hoogstaand worden uitgevoerd voor een interessante prijs. Van kleine klussen tot grote bouwprojecten: alle klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, gedegen projectbegeleiding, korte lijnen en een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Limburg Beplating levert uitsluitend dak- en gevelbeplating van toonaangevende A-merken, zodat een hoge kwaliteit en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Zowel aannemers, bedrijven als particulieren kunnen bij het bedrijf terecht voor de aanschaf en montage van dak- en gevelbeplating.

Let op! Vanaf 2024 zijn asbestdaken verboden in Nederland. Sinds 2013 zijn er een subsidieregelingen opgesteld. Met deze regelingen kunnen uw subsidies oplopen tot maximaal € 9,00 per m2 asbestdak.

Limburg Beplating informeert u graag over deze subsidies en eventuele mogelijkheden.

Wilt u weten wat Limburg Beplating voor ú kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen ons graag voorstellen in een persoonlijk gesprek. Graag tot ziens!

Limburg Beplating B.V.LimburgBeplating
Hoofdweg 56, Oldelamer
0561-792000
www.limburgbeplating.nl
info@limburgbeplating.nl