Showdagen 50 jarig jubileum Hof mechanisatie

Dit weekend opent Hof Mechanisatie in Oldemarkt zijn deuren voor het publiek wegens het 50 jarig bestaan van het bedrijf die ook een vestiging in Steenwijk heeft.

Fendt trekkers

Hof Mechanisatie bestaat 50 jaar en geeft een jubileum show in Oldemarkt waar men alles kan bekijken waar het bedrijf voor staat. We zien o.a veel Fendt trekkers uit verschillende series met als klapstuk de Fendt Vario 1050. Naast de Fendt trekkers zien we veel machines van andere merken voorbij komen en natuurlijk mag de tuin en park afdeling ook niet missen. Een hele verzameling oldtimer trekkers die we ook tegen komen tijdens de Roel Bottema dagen maken het geheel compleet.

In de werkplaats kan men onder het genot van een hapje en een drankje gezellig bijpraten. Kortom voor elk wat wils te zien tijden de jubileum show in Oldemarkt waar men vanavond tot 22.00 uur, morgen en zaterdag nog een kijkje kan nemen. Zaterdag zal er een toertocht met 50 trekkers rijden, deze zal starten om half 10 en zeker de moeite van het zien waard is.

Team Landbouwpowers feliciteert Hof Mechanisatie hartelijk met hun 50 jarig jubileum!