Showdagen bij Mechanisatie Centrum Smilde

Vandaag en gisteren hield Mechanisatie Centrum Smilde (MCS) twee showdagen om de geïnteresseerden kennis te laten maken met de huidige dealerschappen en de nieuwe ontwikkelingen in de landbouw. Wij waren hierbij voor een fotoserie.

Kubota trekkers en landbouwmachines

MCS heeft een leveringspakket van een breed aantal merken, waaronder New Holland en Manitou. MCS kan vanuit de locatie in Hoogsersmilde de onderhouds- en reparatie werkzaamheden voor het volledige leveringspakket vervullen. Daarnaast is MCS in 2016 service partner van Qtrac geworden. Qtrac richt zich op de verkoop van Kubota in Noord-Nederland, hiermee bied Qtrac onder andere tractoren aan in de vermogensklasse 40 tot 170 pk. Via MCS leverde het afgelopen jaar een nieuwe Kubota M7151 van 150 pk aan Meilof Smilde. Ook zien we op de show het brede pakket aan machines van Kubota, onder andere de hooibouwlijn met maaiers, schudders en harken. Maar ook kunstmeststrooiers, ploegen etc.

Naast de verkoop en het onderhoud aan landbouwmachines, heeft MCS ook een Tuin- en park afdeling. Onder andere met een winkel en een werkplaats.